Voordat jullie starten met één van de escape spellen een hapje eten? Of na afloop een drankje aan de bar met een lekkere borrelhap? Maak van jullie bezoek aan de escape room echt een uitje door het te combineren met een diner, tapas, snacks of borrel. Escape Room Overijssel is onderdeel van De Wilgenweard en chefkok Arno serveert de lekkerste gerechten en buffetten. Bekijk hier de mogelijkheden.

familie (2)

Escape room combineren met andere activiteiten

Er zijn twee escape rooms beschikbaar: De Bunker en de Gentlemen’s Room en een outdoor escape spel Escape The Forest. De escape rooms zijn geschikt voor maximaal 8 personen per kamer en Escape The Forest voor maximaal 13 personen per groep. Zijn jullie met een grote groep? Geen probleem! Terwijl een deel van jullie bezig zijn met de escape spellen geniet de rest van de groep aan onze bar of op één van onze terrassen van een hapje of drankje. Ook kunnen we tegelijkertijd andere activiteiten aanbieden. Denk aan een klimwand, abseilen, suppen of handboogschieten. Zo wordt de escape room een onderdeel van een spannend en uitdagend activiteitenprogramma!

Zien jullie de escape room wel zitten? Boek dan meteen een plekje of neem contact met ons op voor een offerte op maat of  meer informatie. Hopelijk tot snel!