Prijzen

Onze 2 escape rooms – De Bunker en de Gentlemen’s Room – zijn te boeken voor groepen van minimaal 3 en maximaal 8 personen. Een bezoek aan één van de escape rooms kost €116,- euro per groep. 

Escape the Forest kost € 15,00 per deelnemer met een minimum van €150,00 en is geschikt voor groepen van minimaal 7 en maximaal 13 personen.

Escape room met eten & drinken of andere activiteiten

Natuurlijk kan je tegen meerkosten hapjes en drankjes bijbestellen. Ook is het mogelijk om tegen meerkosten extra activiteiten aan het programma toe te voegen. Denk aan beat the matrix, the next level escape experience, wie is jullie mol?,  een klimwand, abseilen, suppen, teambuildingsopdrachten of bijvoorbeeld handboogschieten.

Zien jullie de escape room wel zitten? Boek dan meteen een plekje of neem contact met ons op voor meer informatie. Hopelijk tot snel!

WhatsApp ons whatsapp

Beste Bezoeker!

Helaas moeten wij tot 1 juni onze deuren dicht houden. Dat betekent dat alle reserveringen tot 1 juni komen te vervallen. Vanaf 1 juni nemen wij weer reserveringen aan.  Deze kun je op de website plaatsen. Telefonisch zijn wij op dit moment slecht bereikbaar. De Mail wordt regelmatig gelezen en beantwoordt. Mocht je graag telefonisch contact hebben kun je via onderstaande formulier een terug bel verzoek plaatsen.

Let goed op jezelf en op elkaar! ❤️ 

Graag tot snel! Team De Wilgenweard/ Escape Room Overijssel.