Escape room uitje met een grote groep

 

Wij hebben twee geweldige, traditionele escape rooms tot je beschikking. De Bunker ademt de sfeer van de Tweede Wereld Oorlog en bij de Gentlemen’s Room  de mysterieuze Gentlemen’s Room. De escape rooms zijn geschikt voor 3 tot 8 personen per escape room.

Op zoek naar een uitje voor een grotere groep? De Escape rooms, Escape The Forest & Beat The Matrix kun je perfect combineren met andere activiteiten.

Escape the Forest is een outdoor variant op de escape room! Dit speel je met 7 tot 13 personen per spel. Beat The Marix is the next level escape experience met maar liefst 10 kamers, voor maximaal 32 personen per keer. 

Als je hier met een grote groep bent kan ook een deel genieten van een hapje en/of drankje aan onze bar of op één van onze terrassen, terwijl het andere gedeelte probeert te ontsnappen! Ook kunnen we tegelijkertijd andere activiteiten aanbieden.

Key of Life is het nieuwe escapediner, waarbij er tussen de puzzelrondes door wordt genoten van de overheerlijke Midden-Oosterse gerechten. Los samen het raadsel van Toetanchamon op en ontsnap aan de vloek van de farao!

Zien jullie bovenstaande arrangementen wel zitten? Boek dan meteen een plekje of neem contact met ons op voor meer informatie.

Een programma geheel op maat? Neem dan contact op!

Hopelijk tot snel!