Escape Room voor iedereen geschikt!

Ontsnap binnen 60 minuten uit één van onze escape rooms.

Ontsnap na een spannende bombardement uit een echte Tweede Wereld oorlog Bunker. Ontrafel het geheim van Thomas Ainsworth in de mysterieuze Gentlemen’s Room of ontsnap uit het bos!

Bij de  escape rooms draait het allereerst om spanning en plezier. Het voelt echt als een uitdaging als de deur achter je in het slot valt en je slechts 60 minuten de tijd hebt om codes te kraken, puzzels en raadsels op te lossen om zo de weg naar buiten veilig te stellen. In groepen van maximaal 8 personen betreed je één van de escape rooms.

Escape The Forest is een escape game in het bos, met vier uitdagende opdrachten. In groepen van 7 t/m 13 personen starten jullie dit spannende spel vastgeketend aan een boom midden in het bos. Lukt het niet binnen de tijd alle opdrachten te voldoen en zoveel mogelijk punten te scoren?

Samenwerking en vertrouwen in elkaar speelt een rol bij al onze escape spellen, dat maakt de escape room ook erg geschikt als teambuildingsactiviteit.

 

Voor wie?

 

Escape room combineren met andere activiteiten

Er zijn twee escape rooms beschikbaar: De Bunker en de Gentlemen’s Room en een outdoor escape spel Escape The Forest. De escape rooms zijn geschikt voor maximaal 8 personen per kamer en Escape The Forest voor maximaal 13 personen per groep. Zijn jullie met een grote groep? Geen probleem! Terwijl een deel van jullie bezig zijn met de escape spellen geniet de rest van de groep aan onze bar of op één van onze terrassen van een hapje of drankje. Ook kunnen we tegelijkertijd andere activiteiten aanbieden. Denk aan een klimwand, abseilen, suppen of handboogschieten. Zo wordt de escape room een onderdeel van een spannend en uitdagend activiteitenprogramma!

Zien jullie de escape room wel zitten? Boek dan meteen een plekje of neem contact met ons op voor een offerte op maat of  meer informatie. Hopelijk tot snel!