Vriendenuitje

De twee escape rooms en Escape The Forest van Escape Room Overijssel vallen erg in de smaak bij groepen vrienden. Bijvoorbeeld als vriendenuitje of vrijgezellenfeest. Bij onze escape spellen draait het namelijk om spanning en plezier. Het voelt echt als een uitdaging om binnen 60 minuten alle codes te kraken, puzzels en raadsels op te lossen en zo de weg naar buiten veilig te stellen. Maar ook samenwerking en vertrouwen in elkaar speelt een rol. Wie neemt de leiding en wie volgt? Hoe wordt er gecommuniceerd en werken jullie optimaal samen om de escape spellen binnen het uur op te lossen? Toch leuk om dit eens te testen met jouw vriendengroep!

Escape room combineren met andere activiteiten

Er zijn twee escape rooms beschikbaar: De Bunker en de Gentlemen’s Room, en een outdoor escape spel Escape The Forest. De escape rooms zijn geschikt voor maximaal 8 personen per kamer en Escape The Forest voor maximaal 13 personen per groep. Zijn jullie met een grote groep? Geen probleem! Terwijl een deel van jullie bezig zijn met de escape spellen geniet de rest van de groep aan onze bar of op één van onze terrassen van een hapje of drankje. Ook kunnen we tegelijkertijd andere activiteiten aanbieden. Denk aan een klimwand, abseilen, suppen of handboogschieten. Zo wordt de escape room een onderdeel van een spannend en uitdagend activiteitenprogramma!

Zien jullie de escape room wel zitten? Boek dan meteen een plekje of neem contact met ons op voor een offerte op maat of meer informatie. Hopelijk tot snel!