Bedrijfsuitje

De twee escape rooms en Escape The Forest van Escape Room Overijssel zijn bij uitstek geschikt voor bedrijven, en dus groepen collega’s. Bijvoorbeeld als bedrijfsuitje, personeelsfeest of teamuitje. Natuurlijk draait het allereerst om spanning en plezier. Het voelt echt als een uitdaging om binnen 60 minuten alle codes te kraken, puzzels en raadsels op te lossen en zo de weg naar buiten veilig te stellen. Maar ook samenwerking en vertrouwen in elkaar speelt een rol. Wie neemt de leiding en wie volgt? Hoe wordt er gecommuniceerd en werken jullie optimaal samen om de escape spel binnen het uur te verlaten? Dit alles maakt de escape room erg geschikt als bedrijfsuitje.

 

Teambuildingsuitje

Bij teambuilding staat samenwerking centraal. Dat kan door een training of door samenwerkingsopdrachten. Maar origineler is het om eens een spannende escape room toe te voegen aan het programma! Jij en je collega’s worden opgesloten in een donkere Bunker of een mysterieuze Gentlemen’s Room. Het enige wat jullie hebben meegekregen zijn een paar aanwijzingen. En maximaal één uur de tijd om opdrachten uit te voeren en de deur te openen…

Lees hier meer over escape room als teambuildingsactiviteit.

 

Vergaderen & Escape Room

Kom bij ons het zakelijke combineren met ontspanning en breid je vergaderarrangement uit met één van onze escape rooms of escape the forest! Vergaderen doe je in één van onze sfeervolle vergaderzalen. Beamers en andere vergadermaterialen staan klaar en uiteraard kunnen wij zorgen voor lunch, snacks, drankjes of misschien wel een diner. Tijdens of na het vergaderen ook op een ontspannen manier met elkaar aan de slag? Dat kan in onze geweldige escape rooms! We hebben 2 kamers tot je beschikking, waardoor dit arrangement ook geschikt is voor grotere groepen.

Lees hier meer over onze vergaderfaciliteiten in combinatie met de escape room.

 

Bedrijfstraining met escape room

Wie neemt het voortouw? Hoe verloopt de samenwerking en wat zou je anders doen als je na afloop terugkijkt op deze training? Onze bedrijfstrainers organiseren bedrijfstrainingen met een actief karakter. En onze escape rooms passen heel goed in dit programma. Uitdagend en super leuk om te doen en, dankzij een trainer die meekijkt, ook nog eens leerzaam en effectief!

Lees hier meer over onze bedrijfstrainingen

 

Escape room combineren met andere activiteiten

Er zijn twee escape rooms beschikbaar: De Bunker en de Gentlemen’s Room en een outdoor escape spel Escape The Forest. De escape rooms zijn geschikt voor maximaal 8 personen per kamer en Escape The Forest voor maximaal 13 personen per groep. Zijn jullie met een grote groep? Geen probleem! Terwijl een deel van jullie bezig zijn met de escape spellen geniet de rest van de groep aan onze bar of op één van onze terrassen van een hapje of drankje. Ook kunnen we tegelijkertijd andere activiteiten aanbieden. Denk aan een klimwand, abseilen, suppen of handboogschieten. Zo wordt de escape room een onderdeel van een spannend en uitdagend activiteitenprogramma!

Zien jullie de escape room wel zitten? Boek dan meteen een plekje of neem contact met ons op voor een offerte op maat of  meer informatie. Hopelijk tot snel!