Bedrijfstraining met escape room

Daar sta je dan: samen met 7 collega’s opgesloten in een donkere, mysterieuze escape room of vastgebonden aan een boom bij het outdoor spel Escape The Forest. En slechts 60 minuten om je te bevrijden uit deze situatie. Dat is nog eens een spannende bedrijfstraining. Want wie neemt de leiding? Hoe verloopt de samenwerking en wat zou je anders doen als je na afloop terugkijkt op deze training? Bij  De Wilgenweard/ Escape Room Overijssel organiseren we bedrijfstrainingen met een actief karakter. En onze escape rooms passen heel goed in dit programma. Uitdagend en super leuk om te doen en, dankzij een trainer die meekijkt, ook nog eens leerzaam en effectief!

Bedrijfstraining Escape Room OverijsselCompleet georganiseerd

Uitvalsbasis van de bedrijfstraining is één van onze sfeervolle vergaderzalen. De Wilgenweard heeft 3 prachtige ruimtes voor grote en kleine groepen. Daarnaast maken we natuurlijk gebruik van ons activiteitenterrein, het water en bos om de hoek en in de zomer van de terrassen aan de Regge. Beamers en andere (vergader)materialen zijn beschikbaar en uiteraard kunnen wij zorgen voor lunch, snacks, drankjes of misschien wel een diner. Overnachten na een bedrijfstraining is bij ons ook mogelijk. Door het programma te spreiden over twee dagen ontstaat er meer ruimte voor bijvoorbeeld teambuildingsopdrachten of sportieve activiteiten.

Neem contact op met één van ons voor meer informatie. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!