Vergaderen en escape room

Kom bij ons het zakelijke combineren met ontspanning en breid je vergaderarrangement uit met één van onze escape rooms of de spannende outdoor variant Escape The Forest! Vergaderen doe je in één van onze sfeervolle vergaderzalen. Beamers en andere vergadermaterialen staan klaar en uiteraard kunnen wij zorgen voor lunch, snacks, drankjes of misschien wel een diner. Tijdens of na het vergaderen ook op een ontspannen manier met elkaar aan de slag? Dat kan met onze geweldige escape spellen! We hebben 2 kamers tot je beschikking en een geweldig outdoor spel, waardoor dit arrangement ook geschikt is voor grotere groepen. 

Vergaderarrangementen

Een inspirerende omgeving helpt een vergadering succesvol te maken. De Wilgenweard heeft 3 prachtige vergaderruimtes voor grote en kleine groepen. Daarnaast is het ook mogelijk om te vergaderen in een luxe jachthut, in het bos of op één van de terrassen aan de Regge. Wij bieden vergaderarrangementen aan per uur, voor een dag of voor meerdere dagen. Overnachten na een vergaderarrangement is bij ons ook mogelijk. Door het programma te spreiden over twee dagen ontstaat er meer ruimte voor bijvoorbeeld teambuildingsopdrachten of sportieve activiteiten.

Neem contact op met één van ons voor meer informatie. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!