Daar sta je dan: samen met 7 collega’s opgesloten in een donkere, mysterieuze escape room. En slechts 60 minuten om je te bevrijden uit deze situatie. Dat is nog eens een spannende bedrijfstraining. Want wie neemt de leiding? Hoe verloopt de samenwerking en wat zou je anders doen als je na afloop terugkijkt op deze training? Bij  De Wilgenweard/ Escape Room Overijssel organiseren we bedrijfstrainingen met een actief karakter. En onze escape rooms passen heel goed in dit programma. Uitdagend en super leuk om te doen en, dankzij een trainer die meekijkt, ook nog eens leerzaam en effectief!

Bedrijfstraining Escape Room Overijssel

Alles bij de hand

Uitvalsbasis van de bedrijfstraining is één van onze sfeervolle vergaderzalen. De Wilgenweard heeft 3 prachtige ruimtes voor grote en kleine groepen. Daarnaast maken we natuurlijk gebruik van ons activiteitenterrein, het water en bos om de hoek en in de zomer van de terrassen aan de Regge. Beamers en andere (vergader)materialen zijn beschikbaar en uiteraard kunnen wij zorgen voor lunch, snacks, drankjes of misschien wel een diner. Overnachten na een bedrijfstraining is bij ons ook mogelijk. Door het programma te spreiden over twee dagen ontstaat er meer ruimte voor bijvoorbeeld teambuildingsopdrachten of sportieve activiteiten.

Neem contact op met één van ons voor meer informatie. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!

WhatsApp ons whatsapp

Beste Bezoeker!

Helaas moeten wij tot 1 juni onze deuren dicht houden. Dat betekent dat alle reserveringen tot 1 juni komen te vervallen. Vanaf 1 juni nemen wij weer reserveringen aan.  Deze kun je op de website plaatsen. Telefonisch zijn wij op dit moment slecht bereikbaar. De Mail wordt regelmatig gelezen en beantwoordt. Mocht je graag telefonisch contact hebben kun je via onderstaande formulier een terug bel verzoek plaatsen.

Let goed op jezelf en op elkaar! ❤️ 

Graag tot snel! Team De Wilgenweard/ Escape Room Overijssel.