Escape Room met Kerst

Kies nu voor een bedrijfsuitje, vriendendag en/of familie-uitje in kerstsfeer! Boek nu je kerstuitje met escape room.

En? Sluiten we dit jaar af met een leuk kerstuitje? Ja, zeker weten!

De decembermaand draait samen zijn met vrienden, familie en collega’s. Gezellig een dagje weg om het jaar goed af te sluiten. Onze twee escape rooms zijn hier heel geschikt voor. In de escape rooms is het lekker warm en draait het om samenwerken en fun!

Voor iedere wens en budget is er een kerstuitje met escape room beschikbaar. Combineer de escape room bijvoorbeeld met een kerstborrel, een Pubquiz of met een heerlijke winterbarbecue.

Wij hebben alvast wat arrangementen voor je klaar gezet. Uiteraard kunnen wij ook in overleg met jullie een arrangement samen stellen. Neem contact op om jullie wensen met ons te bespreken, we denken graag met je mee.

In de winter barbecueën is helemaal niet gek! Onder onze tent zit u beschut. De barbecue brandt en met heaters en dekens blijft u lekker warm.
WhatsApp ons whatsapp

Beste Bezoeker!

Helaas moeten wij tot 1 juni onze deuren dicht houden. Dat betekent dat alle reserveringen tot 1 juni komen te vervallen. Vanaf 1 juni nemen wij weer reserveringen aan.  Deze kun je op de website plaatsen. Telefonisch zijn wij op dit moment slecht bereikbaar. De Mail wordt regelmatig gelezen en beantwoordt. Mocht je graag telefonisch contact hebben kun je via onderstaande formulier een terug bel verzoek plaatsen.

Let goed op jezelf en op elkaar! ❤️ 

Graag tot snel! Team De Wilgenweard/ Escape Room Overijssel.