In het diepste geheim werken we aan een tweede escape room! Ondertussen kunnen we een tipje van de sluier oplichten over deze nieuwe hit.

The Gentlemen’s Room!

Je waant je in een karakteristieke gentlemen’s room uit de 19e eeuw. De plek waar de succesvolle zakenman Thomas Ainsworth op 13 februari 1841 dood aangetroffen werd.

Wat is er gebeurd met de man die de afgelopen decennia bezig is geweest de textielindustrie in Twente van de grond te krijgen? Is het toeval dat Thomas die maand bijna slachtoffer werd van meerdere ongelukken? En waarom duikt de naam van Douwes Dekker, de schrijver van het beroemde boek ‘Max Havelaar, de koffie-veiling der Nederlandsche Handel-Maatschappij’ op in dit verhaal?

The Gentlemen’s escape room is een geweldige ervaring, vol spanning, uitdaging en humor. Ook bij deze escape room is samenwerking essentieel: vind verborgen aanwijzingen, los puzzels en raadsels op en ontrafel zo het mysterie. Eenmaal in de escape room hebben jullie 60 minuten de tijd om de code te kraken en jullie weg te vinden door de mysterieuze gentlemen’s room!

Alvast de Gentlemen’s escape room boeken? Klik hier om alvast te reserveren.

gentlemansroom