Met een grote groep collega’s, vrienden of familieleden de escape room beleven? Dat kan! Escape Room Overijssel is namelijk onderdeel van De Wilgenweard en hier bieden we tal van andere activiteiten aan in combinatie met de Escape Room. In groepen van maximaal 8 personen betreden jullie onze geweldige escape room. De rest van de groep kan ondertussen borrelen aan de bar of op ons terras of genieten van lekker eten. Meer zin in actie? Dan stellen we in overleg met jullie een activiteitenprogramma samen dat parallel loopt aan de escape room. Wanneer een deel van de groep in De Bunker of The Gentlemen’s Room spannende raadsels oplost, is de rest van de groep actief met bijvoorbeeld de klimwand, kano varen, Archery Tag (Shoot Out), een pubquiz, de touwbaan of handboogschieten.

gentlemansroom  Escaperoom bij De Wilgenweard2

 

 

 

 

 

 

Over Escape Room Overijssel
Wij bieden 2 geweldige escape room’s De Bunker en The Gentlemen’s Room.

Het doel bij deze escape room zijn hetzelfde ontsnappen binnen 1 uur!!

De puzzels, codes en raadsels die je moet oplossen, leiden je stap voor stap naar de oplossing, waarmee je jezelf en je teamgenoten kunt bevrijden uit de Escape Room. Je hebt maximaal 60 minuten de tijd om jezelf te bevrijden. Kan jouw team goed samenwerken, vertrouwen jullie elkaar, kortom: zijn jullie een echt team?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw groep? Neem gerust contact met ons op. Direct reserveren kan ook.

Hopelijk tot snel!

 

Escaperoom Overijssel is een onderdeel van De Wilgenweard. De Wilgenweard biedt nog veel meer: uitdagende uitjesfeestenzakelijke arrangementen en trainingskampen op een unieke locatie. De Wilgenweard heeft een uitgebreide keuken voor eten of drinken.