Een gegarandeerd succes tijdens een vrijgezellenfeest: een escape room! De vrijgezel in kwestie wordt samen met zijn of haar vrienden opgesloten in een donkere Bunker of mysterieuze Gentlemen’s Room. Het enige wat jullie hebben meegekregen zijn een paar aanwijzingen en maximaal één uur de tijd om opdrachten uit te voeren en de deur te openen. Escape Room Overijssel heeft 2 geweldige escape rooms tot je beschikking. Kies uit één van onze arrangementen voor een geslaagd vrijgezellenfeest in Twente of Overijssel!

De Bunker

De Bunker ontving al ruim 900 groepen. Deze escape room ademt de sfeer van de Tweede Wereldoorlog. De woorden en instructies op de wanden zijn in het Duits, er is een authentiek overdrukventiel aanwezig en ook een echte Duitse officierskist is deel van de inrichting van de kamer. Jullie staan nog maar net binnen in deze spannende ruimte of de telefoon gaat. ‘Kijk in de kast’, vertelt een duistere stem. Is dit de manier waarop de hints binnen komen? En lukt het jullie de hints en raadsels te ontcijferen terwijl het geluid van vallende bommen door de ruimte dreunt?

 

De Gentlemen’s Room

Vanaf medio 2016 hebben we een tweede escape room: de Gentlemen’s Room. Hier binnen waan je je in 1841. Thomas Ainsworth, de succesvolle directeur van het plaatselijke agentschap van de Nederlandsche Handel-Maatschappij, wordt op 13 februari 1841 dood wordt aangetroffen in zijn Gentlemen’s Room. Wat is er gebeurd met de man die de afgelopen decennia bezig is geweest de textielindustrie in Twente van de grond te krijgen? Is het toeval dat Thomas die maand bijna slachtoffer werd van meerdere ongelukken? En waarom duikt de naam van Douwes Dekker, de schrijver van het beroemde boek ‘Max Havelaar, de koffie-veiling der Nederlandsche Handel-Maatschappij’ op in dit verhaal?

gentlemansroom

Voor wie?

Beide escape rooms zijn geschikt voor groepen tussen de 3 en 8 personen. Grotere groep voor je vrijgezellenfeest? Geen probleem! Een deel van de groep gaat de escape room in en de overgebleven vrienden kiezen voor andere activiteiten die perfect passen bij een vrijgezellenfeest. Zoals abseilen, een survival, touwparcours, of handboogschieten.

Vrijgezellenfeest met overnachting

Overnachten na een vrijgezellenfeest is bij ons mogelijk. Zo kunnen jullie de avond gezellig doorbrengen aan de bar, met een themafeest of pubquiz bijvoorbeeld. Geen discussie over wie ‘de bob’ is en in de ochtend tijd om na te praten over de gezellige vrijgezellendag.

Zie jij zo’n vrijgezellenfeest wel zitten? Neem contact op met één van ons voor meer informatie of voor een arrangement op maat. Er staat ook al een aantal aantrekkelijke arrangementen voor je klaar.

Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!