Ziet iedere familiedag er hetzelfde uit? Staat er nooit wat nieuws op het programma van jullie personeelsuitje? Of zijn jij en je vrienden nu echt op zoek naar een activiteit waar nog lang over wordt nagepraat? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben dé tip voor een super gaaf uitje met vrienden, collega’s en familie: Escape Room Overijssel.

Over Escape Room Overijssel

BAM!! Achter je valt de deur van De Bunker of van de Gentlemen’s Room dicht… Daar zit je dan: opgesloten en slechts één uur de tijd om jezelf te bevrijden. Los puzzels en raadsels op en kraak codes, die leiden je stap voor stap naar de oplossing waarmee je jezelf kunt bevrijden uit één van onze twee escape rooms. Een geweldig uitje vol spanning!

Wij hebben twee geweldige escape rooms tot je beschikking. De Bunker ademt de sfeer van de Tweede Wereld Oorlog en daarnaast is er de mysterieuze Gentlemen’s Room (ook voor ladies!). Lees hier meer over deze twee escape rooms en kies jouw favoriet (of probeer ze allebei!)

 

wi-876

Samenwerken

De Escape Room binnen 60 minuten verlaten is niet makkelijk. Hiervoor moet samengewerkt worden. Kennis en vaardigheden van alle teamleden combineren: dat is de sleutel tot succes. Daarom leent onze escape room zich zo goed voor teambuilding of als samenwerkingsopdracht tijdens een familiedag. Maar ook voor vrienden is de escape room natuurlijk een leuke test: want hoe goed zijn jullie op elkaar ingespeeld?

 

wi-912

Escape room voor grote groepen

Met een grote groep collega’s, vrienden of familieleden de escape room beleven? Dat kan! Escape Room Overijssel is namelijk onderdeel van De Wilgenweard en hier bieden we tal van andere activiteiten aan in combinatie met de escape room. In groepen van maximaal 8 personen betreden jullie onze geweldige escape room. De rest van de groep kan ondertussen borrelen aan de bar of op ons terras of genieten van lekker eten. Meer zin in actie? Dan stellen we in overleg met jullie een activiteitenprogramma samen dat parallel loopt aan de escape room. Wanneer een deel van de groep in de bunker spannende raadsels oplost, is de rest van de groep actief met bijvoorbeeld de klimwand, kano varen, Archery Tag (Shoot Out), een pubquiz, de touwbaan of handboogschieten.


Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw groep? Neem gerust contact met ons op. Direct reserveren kan ook. Hopelijk tot snel!