Wat is de Escape Room Overijssel

BAM! De zware bunkerdeur achter je slaat dicht! Daar zit je dan met je groep, opgesloten in een nagebouwde bunker uit de Tweede Wereldoorlog.
Je hebt maar beperkte tijd gekregen om jezelf te bevrijden. Wáár moet je beginnen?!

Dit is Escape Room Overijssel!

De puzzels, codes en raadsels die je moet oplossen, leiden je stap voor stap naar de oplossing, waarmee je jezelf en je teamgenoten kunt bevrijden uit de Escaperoom. Echter, je hebt slechts maximaal 60 minuten de tijd om jezelf te bevrijden. Kan jouw team goed samenwerken, vertrouwen jullie elkaar, kortom: zijn jullie een echt TEAM?

De Escape Room is geschikt voor groepen tussen de 3 en de 8 personen.

Grotere groep?

Ook grotere groepen kunnen, verdeeld in kleinere groepen van max. 8 personen gebruik maken van de Escape Room. We bieden volop andere activiteiten die bijgeboekt kunnen worden voor de andere groepen zoals de indoor klimwand, handboogschieten, speleologie, kanovaren, suppen of de pubquiz. “Gewoon” een drankje drinken op ons terras of in het Grand Café kan natuurlijk ook.
Dit combinatie arrangement is geschikt voor groepen tot max. 24 personen.

 

Voor wie is de Escaperoom een geschikt uitje?

Wanneer je op zoek bent naar een origineel bedrijfsuitje, familieuitje of vrienden uitje in Overijssel dan is de Escape Room een echte aanrader.
Ook kun je deze activiteit uitstekend combineren met andere spannende activiteiten die wij aanbieden. Zo regel je in één boeking een compleet verzorgd dagje uit voor jong en oud (vanaf 16 jaar)

informatiepakket