Een XXL Escape Experience met je team?

De klok tikt de tijd weg, de adrenaline stijgt…

Weet je binnen 60 minuten te ontsnappen uit de escape rooms? Of je in het bos te ontdoen van de ketens waarmee jij en je team aan elkaar vastzitten én het punten reccord te verbreken?

Of probeer je het geheim van de Matrix te ontrafelen in de 10 kamers bij het gloednieuwe escape adventure game Beat the Matrix?

Met ons aanbod escape games en Beat the Matrix bieden we een XXL Escape Experience aan!

Met teams tot 120 personen kun je de escape games spelen. Wanneer jij en je collega’s ook gek zijn van escape rooms en geheimen ontrafelen is dit jullie grote uitdaging!

Beat the Matrix

Beat the Matrix is een super spannend escape spel gebaseerd op de film The Matrix. Je speelt in 10 verschillende kamers het spel met o.a. super gave virtual reality-, augmented reality- & laser games! Door zoveel mogelijk punten te behalen kom je achter de geheime opdracht. Weet jij die te ontrafelen en de Matrix te verslaan? Je speelt dit spel in teams van 3-4 personen.

Escape the Forest

Met je team word je vastgeketend aan een boom middenin het bos… Door vier uitdagende opdrachten uit te voeren scoor je punten en weet je jezelf te ontketenen! Wie scoort de meeste punten binnen de snelste tijd? Lukt het jullie om het record te breken? Je speelt dit spel in teams van 7 tot 13 personen.

De Bunker

BAM! De deur slaat achter je dicht! Weet je binnen 60 minuten te ontsnappen uit escaperoom de Bunker die helemaal in de sfeer is van de tweede wereldoorlog? Je speelt dit spel in teams van 37 tot 10 personen.

Escape room de Bunker bij de Wilgenweard in Nijverdal

 

Gentlemen’s Escape Room

Waan je in 1841 in de tijd dat de textielindustrie in Twente volop bloeit. Hoe is de succesvolle directeur Thomas Ainsworth om het leven gekomen? Weet jij de moord op te lossen? Je speelt dit spel in teams van 3 tot 8 personen.

The Gentlemen's Room bij De Wilgenweard in Nijverdal

De XXL Escape Experience bestaat uit:

  • 2,5 uur escapegames vol met spanning en avontuur
  • Maximaal 120 personen

De groep wordt eerst onderverdeeld over verschillende escape activiteiten, zodat iedere groep zijn ultieme escape experience kan beleven! Hierbij speelt bijvoorbeeld groep 1 Beat The Matrix, groep 2 Escape the Forest en groep 3 een van de escaperooms met een keuze activiteit.